PALLARS BEER TOUR - 2018

Degut a l’increment de la presencia de cerveses artesanes a tot Catalunya i gracies a la divulgació del fet cerveser, es un bon moment per donar un impuls a la cultura cervesera als Pallars.
El Pallars Beer tour neix amb l’objectiu de popularitzar la cultura cervesera i les marques més autèntiques i craft tant entre els barristes i hostalers com entre els consumidors.

Del 15 de gener al 15 de març 2018 es porta a terme una ruta cervesera al Pallars Sobirà;
Hi participen 9 establiments, tots ells disposaran a l’abast dels seus clients un plànol on es trobarà tota la informació necessària dels altres locals que participen al Pallars Beer tour 2018. Per cada consumició de cervesa feta a l’establiment, s’obtindrà un segell identificatiu.
Tots els consumidors que omplin el plànol amb 5 cerveses obtindran una exclusiva gorra de BrewDog.
Per altra banda, tots aquells que omplin el 100% del plànol entraran en el sorteig de una nit d’hotel a Barcelona amb tast de cerveses i sopar al Brewdog Bar Barcelona per a dues persones.
Es trobaran marques de cerveses internacionals i de qualitat com son Stone, Brooklyn, Baladin, St bernardous, Chimay, Oskar Blues, Almogàver, Weihenstephan, Basqueland Brewing Project, thornbridge, BrewDog, etc.

Pallars Beer Tour  es una proposta de Poblaliment  S.L. , referent en la distribució de cerveses a les comarques Pirenaiques i amb el suport de Crusat S.A. líder en importació de cervesa Craft i de qualitat.

Resumint…

  • Els consumidors que omplin el 50% del plànol  (5 cerveses) obtindran una exclusiva gorra tipus beisbol de BrewDog

  • Els consumidors  que omplin el 100% del plànol comarques entraran en el sorteig de  1 Nit d’hotel a Barcelona amb tast de cerveses i sopar al Brewdog Bar Barcelona. Per a dues persones

  • El premi del 50% i el sorteig del 100% son acumulables.

  • Els consumidors hauran de retornar els plànols complerts amb el 100% de consumicions segellades, a qualsevol dels establiments  participants, per tal d’accedir al sorteig del premi final.