Noticias

NOVA EDICIÓ ESPECIAL ESTRELLA GALICIA: SANT JORDI

Estrella Galicia és coneguda per fer etiquetes d’edicions limitades, que generalment són homenatges part del col·lectiu patrimonial i social del país, ja siguin festes nacionals, tradicions o bé celebracions de la cultura popular d’arreu d’Espanya.

Fa poques setmanes, podíem trobar a les xarxes socials una edició nova que celebrava les Falles, a la Comunitat Valenciana. 

Una de les característiques més importants d’aquestes edicions limitades és que només es poden trobar allà d’on són. 

Aquest any, Estrella Galicia ha apostat per celebrar amb Catalunya la meravellosa festa que esperem any rere any, Sant Jordi.

El disseny d’aquesta nova etiqueta ve de mans de l’artista gallec resident a Barcelona, Branda, un artista apassionat pel costumisme modern i la cultura popular, que ha sabut traslladar una de les històries més emblemàtiques de la nostra nació en una il·lustració senzilla, però molt efectiva.

Ben aviat podrem trobar arreu dels establiments d’Hosteleria de Catalunya aquesta nova edició, Estrella Galicia Sant Jordi, de la que només se n’han produït 2,160,000 ampolles, és a dir, 90,000 caixes d’ampolla retornable.

En aquest cas, aquesta edició no tindrà cap presència en el canal d’alimentació amb envàs perdut.

Tal com diu aquesta nova etiqueta, Aixeca’t i gaudeix, gaudeix d’aquesta nova imatge i de la nostra festivitat més estimada. No et perdis l’oportunitat de tenir-la en el teu establiment i celebrar-la tots junts amb Estrella Galicia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *